Solliciteren: zo gaat dat

Je hebt een vacature gezien die bij jou past. Dus je gaat solliciteren. We zijn benieuwd naar je! En jij bent ook vast benieuwd naar wat er gebeurt nadat je gesolliciteerd hebt. Hieronder lees je het.

Het proces in stappen

Stap 1 - solliciteren

Solliciteren gaat heel makkelijk met het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Na het versturen, krijg je een melding dat wij je sollicitatie goed hebben ontvangen.

 

Stap 2 - de gesprekken

We zien een match! Daarom bellen we je om een afspraak te maken. Tijdens die afspraak maken we graag kennis met je en praten we verder over de vacature.

 

Stap 3 - arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn we allebei enthousiast? Dan bellen we je met goed nieuws: deltaWonen wil graag dat jij bij ons komt werken! We plannen samen een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarin praten we over salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

 

Stap 4 - tekenen en beginnen

Zijn we het eens over de arbeidsvoorwaarden? Dan stellen de collega’s van P&O  je arbeidsovereenkomst op. Deze ondertekenen we allebei. Daarna ontvangen we je feestelijk op je eerste werkdag en zorgen we voor een goede, passende onboarding - met een verrassingspakket 😄