Deze website is groen!

Nee, niet van kleur. Want net zoals onze woningen energiezuinig zijn, is onze wesite dat ook. Dat betekent dat deze website draait op milieuvriendelijke servers, en minder belastend is voor het milieu. Wat we gedaan hebben om dit te bereiken? Je leest het hieronder.

Design en UX

Deze website is zo gebouwd dat er daadwerkelijk minder licht nodig is om deze goed weer te geven op je scherm. Dat betekent dat er ook minder energie nodig is om de website draaiende te houden. Elke kleur op je scherm is zorgvuldig uitgekozen om aan deze groene eis te kunnen voldoen.

Gebruiksvriendelijk

Met deze website hebben we maximaal ingezet op gebruiksvriendelijkheid. Doordat alle pagina's makkelijk te benaderen zijn, gaat er geen online-tijd verloren.

Content makkelijk vindbaar (flow)

Een gebruiksvriendelijke website staat gelijk aan een fijne surfervaring. Alle content op deze website is makkelijk vindbaar en heel eenvoudig te benaderen. Dat zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in de webjungle, maar makkelijk je eindbestemming vindt; met minder stapjes. En minder stapjes betekent minder energie. Zowel voor jou als voor de website.

Afbeeldingen met mate

Natuurlijk willen we laten zien wie we zijn. Tegelijkertijd willen we de website niet onnodig belasten. Daarom gebruiken we afbeeldingen alleen op plekken waar deze ook echt nodig zijn, zoals bij onze medewerkersverhalen. Dit zorgt ervoor dat de website snel laadt en minder zwaar is.

Lettertypes

Hoe meer lettertypes, hoe meer laadtijd. Dus hoe meer energie. Daarom hebben we het bij ons huisstijl gehouden en geen onnodige extra lettertypes toegevoegd aan deze website.

Alleen actuele content

Is een vacature of bericht niet meer actueel? Dan wordt de vacature of het bericht van de website verwijderd. Hiermee verlichten we de website, en nemen we geen onnodige ruimte van de server in beslag. Bijkomend voordeel: deze website is áltijd actueel

Ook groen bezig gaan?

Wil jij ook bijdragen aan een groene organisatie en daarmee een groenere wereld? Check onze vacatures. We verwelkomen je graag!

→ ga naar de vacatures